این کتاب بیش از هر چیزی یک راهنما است: راهنمای رهاشدن از افکار، عادتها، کارها، روابط و حتی مدلهای کسبوکاری که ما را از رسیدن به تمام امکانات بالقوهمان دور نگاه میدارد.دیر یا زود احساس میکنید جایی گیر افتادید، ممکن است در بحران میانهی زندگی گیر کرده باشید یا نویسندهای باشید که مدتهاست داستانی نتوانسته بنویسد یا توی یکی از این کارهای «مدام کار کن ولی فکر نکن» گرفتار باشید یا که نه اصلاً توی دوستی و رابطههای شخصیتان به مشکل خوردید و تنشهای زیادی برایتان ایجاد شده، ممکن است کسی باشید که مدام احساس اضطراب، بیاطمینانی، ترس، خشم و بیحسی را تجربه میکنید و از خودتان بپرسید چرا باید چنین باشد؟ این کتاب اول برایتان مشکل را مشخص میکند، بعد دست به توضیح آن میزند و بعد از مشخصشدن و توضیح، نوبت ارائهی راهحل است؛ راهحلهایی سخت و آسان، اما بسیار کاربردی و از همه مهمتر«عملی» برای عبور از موانع.
مولف
مترجم
ناشر
موضوع
شابک
تعداد صفحه
قطع و جلد
سال و نوبت چاپ
زبان کتاب
کتاب «آناتومی پیشرفت: راه و رسم خلاصی از درهای بسته»، نوشتهی آدام آلتر، راهنمایی عملی و روشنگر برای غلبهبر موانع ذهنی، خلق ایدههای نو و دستیابی به موفقیتهای چشمگیر در زندگی شخصی و حرفهای است.
در این کتاب، آلتر که روانشناس و استاد بازاریابی در دانشگاه نیویورک است، با تکیهبر یافتههای علمی و تجربیات افراد موفق، به کالبدشکافی مفهوم «پیشرفت» (breakthrough) میپردازد و نشان میدهد که چگونه میتوان با تغییر زاویهدید و اتخاذ رویکردهای خلاقانه، از بنبستهای ذهنی رهایی یافت و به پیشرفتهای قابل توجه نائل شد.
در بخشی از کتاب، نویسنده به اهمیت «تفکر جانبی» و نگاه از زوایای غیرمتعارف اشاره میکند. او با ذکر نمونههایی نشان میدهد که چگونه افراد خلاق با عدول از مسیرهای فکری مرسوم و پرسیدن پرسشهای متفاوت، به ایدههای انقلابی و راهحلهای ناب دست یافتهاند. برای مثال، داستان مهندسی را بازگو میکند که با نگاهی نو به مسئلهی طراحی سوزن، موفق به اختراع سرنگ بدون درد شد.
در فصلی دیگر، آلتر بر نقش «پشتکار» و «انعطافپذیری» در تحقق پیشرفت تأکید میکند. او توضیح میدهد که رسیدن به موفقیتهای بزرگ، نیازمند استقامت دربرابر شکستها، یادگیری از اشتباهات و تطبیق مداوم با شرایط متغیر است. برای نمونه، به سرگذشت جی.کی. رولینگ، خالق مجموعهی «هری پاتر» اشاره میکند که چگونه با وجود رد شدن از سوی ناشران متعدد، باور خود را حفظ کرد و سرانجام با خلق یکی از پرفروشترین مجموعههای ادبی جهان، به موفقیتی خیرهکننده رسید.
نویسنده در ادامه، به عوامل محدودکنندهی ذهن مانند «تفکر گروهی»، «پیشداوریهای ناخودآگاه» و «منطقهی امن» میپردازد و راهکارهایی برای فائقآمدن بر آنها ارائه میدهد. او همچنین بر اهمیت «همکاری» و «تنوع دیدگاهها» در شکلگیری ایدههای جدید تأکید میکند و مثالهایی از نوآوریهای برآمده از تعامل افراد با پیشینههای متفاوت میآورد.
کتاب «آناتومی پیشرفت» سرشار از بینشها، تمرینها و الگوهای ملموسی است که به خوانندگان کمک میکند تا توانایی تفکر خلاق و حلمسئله خود را ارتقا دهند. این کتاب نه تنها برای کارآفرینان و نوآوران، بلکه برای هرکسی که میخواهد بر محدودیتهای ذهنی فائق آید، اهداف بلندپروازانهای را دنبال کند و در مسیر رشد فردی و حرفهای خود پیشرفتهای بزرگی را رقم بزند، منبعی ارزشمند و الهامبخش خواهد بود.
دیدگاه خود را بنویسید