دنیای گسترده و حیرتآور ادبیات امریکای لاتین تنها به رمانهایی که تاکنون خواندهایم و خواهیم خواند محدود نمیشود. در این منطقه از جهان داستان کوتاه از دیرباز جایگاهی والا و قابل قیاس با رمان داشته است. آنچه در این مجموعه آمده است، کیفیت استثنایی این داستانها را آشکار میکند و دریچهی دیگری است بر دنیایی که هنوز برای مبهوت کردن ما شگفتیها در آستین دارد.این کتاب مجموعهای از داستانهای کوتاه از نویسندگان امریکای لاتین است که توسط روبرتو گونسالس اچهوریا، استاد ادبیات امریکای لاتین و ادبیات تطبیقی دانشگاه ییل برای دانشگاه آکسفورد گردآوری شده است. کتاب سیر تحول داستان کوتاه امریکای لاتین را از دورهی استعمار تا دوران معاصر بر خواننده روشن میکند و هر داستان نمایندهی خوبی برای هر دوره است.
گردآوری
مترجم
ناشر
موضوع
شابک
تعداد صفحه
قطع و جلد
سال و نوبت چاپ
زبان کتاب
در توصیف کتاب « داستانهای کوتاه آمریکای لاتین » به کوشش "روبرتو گونسالس اچه وریا" آمده است : هنگامی که نویسندگان آمریکای لاتین در انفجار مشهور دهه ی شصت ،به صحنه ادبیات جهان وارد شدند ، به نظر می رسید که ادبیات خود را از هوای نازک شب اختراع کرده کرده باشند . نگارش آن ها نه تنها فوق العاده بود بلکه ظاهر ناگهانی و دیدنی آن جادویی به نظر می رسید. در حقیقت ، ادبیات آمریکای لاتین بخشی از یک سنت طولانی و غنی است، که به دوره ی استعمار باز می گردد و مملو از نویسندگان برجسته و قدرتمندی است که در جهان انگلیسی زبان، بسیار اندک شناخته شده اند . داستان کوتاه بخش اصلی این سنت بوده است که از اعتراض های روایتگرانه ی "فری بارتولومه د لااس کازاس" علیه سوء استفاده اسپانیایی های فاتح از سرخپوستان گرفته تا داستان های مشهور جهان از "خورخه لوئیس بورخس" و کارهای معاصر استادانی چون "کارلوس فوئنتز". ،" گابریل گارسیا مارکز" ، "روزاریو فر" و دیگران را شامل می شود.
کتاب « داستانهای کوتاه آمریکای لاتین » مجموعه ای از داستان های کوتاه از نویسندگان امریکای لاتین است که توسط "روبرتو گونسالس اچه وریا" ، استاد بزرگ ادبیات امریکای لاتین و ادبیات تطبیقی دانشگاه ییل برای دانشگاه آکسفورد گردآوری شده است. « داستانهای کوتاه آمریکای لاتین » به قلم "روبرتو گونسالس اچه وریا" سیر تحول داستان های کوتاه در امریکای لاتین را از دوره ی استعمار تا دوران معاصر روشن می کند و هر داستان معرف دوره خود است. این مجموعه دست چینی از بهترین آثار هر دوره بوده و خواندن آن به شدت به علاقمندان ادبیات آمریکای لاتین توصیه می شود.
دیدگاه خود را بنویسید