دانشنامه مصور جنگ جهانی اول

سیمون آدامز / داریوش دل آرا / نشر سایان

از {{model.count}}
محصول مورد نظر موجود نمی‌باشد.
تعداد
نوع
  • {{value}}
موجودی: {{ (0 > 2147483646) ? "نامحدود" : (model.stock || 0) }} عدد
کمی صبر کنید...

جنگ جهانی اول که جنگ بزرگ نیز نامیده می شود یک درگیری جهانی بود که از سال 1914 تا 1918 ادامه یافت. متخاصمان آن شامل بیشتر اروپا، امپراتوری روسیه، ایالات متحده و امپراتوری عثمانی بودند. جنگ در سراسر اروپا، خاورمیانه، آفریقا و بخش‌هایی از آسیا روی داد. فناوری جدید، از جمله اختراع اخیر هواپیما، جنگ خندق و به ویژه سلاح های شیمیایی، آن را به یکی از مرگبارترین درگیری های تاریخ تبدیل کرده است. حدود 9 میلیون سرباز در نبرد جان خود را از دست دادند و 5 میلیون غیرنظامی دیگر در نتیجه اقدامات نظامی، گرسنگی و بیماری جان خود را از دست دادند.میلیون‌ها نفر دیگر در نسل‌کشی‌ها در امپراتوری عثمانی و همه‌گیری آنفلوانزای 1918 جان باختند، که با حرکت مبارزان در طول جنگ تشدید شد.

مولف
سیمون آدامز
مترجم
داریوش دل آرا
ناشر
سایان
موضوع
دانشنامه تصویری برای نوجوانان و جوانان
شابک
9786008269120
تعداد صفحه
71 صفحه
قطع و جلد
رحلی شمیز
سال و نوبت چاپ
1401 || چاپ سوم
زبان کتاب
فارسی

تا سال 1914، قدرت های بزرگ اروپایی بین سه گانه آنتانت شامل فرانسه، روسیه و بریتانیا و اتحاد سه گانه شامل آلمان، اتریش-مجارستان و ایتالیا تقسیم شدند. تنش ها در بالکان در 28 ژوئن 1914 پس از ترور آرشیدوک فرانتس فردیناند، وارث اتریش-مجارستان توسط گاوریلو پرینسیپ، صرب بوسنیایی، به اوج خود رسید. اتریش-مجارستان صربستان را که منجر به بحران جولای شد، مقصر دانست. در 28 ژوئیه 1914، اتریش-مجارستان به صربستان اعلام جنگ کرد و روسیه به دفاع از صربستان آمد. در 4 اوت، سیستم اتحادهای درهم تنیده در آلمان، فرانسه، و بریتانیا، همراه با مستعمرات مربوطه آنها شکل گرفت، اگرچه ایتالیا در ابتدا بی طرف باقی ماند. در نوامبر 1914، امپراتوری عثمانی، آلمان و اتریش-مجارستان قدرت های مرکزی را تشکیل دادند و در آوریل 1915، ایتالیا به عنوان متحدان جنگ جهانی اول به بریتانیا، فرانسه، روسیه و صربستان پیوست.

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...