در جنگل های سیبری

سیلون تسون / پریزاد تجلی / نشر مروارید

از {{model.count}}
محصول مورد نظر موجود نمی‌باشد.
تعداد
نوع
  • {{value}}
موجودی: {{ (0 > 2147483646) ? "نامحدود" : (model.stock || 0) }} عدد
کمی صبر کنید...

در جنگل های سیبری عنوانی فریبنده نیست بلکه حاصل تجربه ای واقعی از زندگی نویسنده ای تنها در قلب جنگل در سرزمین پوشیده از برف سیبری است. سیلون تسون ما را همراه خود به دل طبیعت سرد و یخ زده روسیه کنار دریاچه بایکال می برد و به خواندن یافته های درونی و بیرونیش از زندگی آنجا فرا می خواند. او در این مکاشفه به مدت شش ماه را تنهایی در طبیعتی وحشی کنار افراد اندکی که کیلومترها آن طرف تر از او در فضایی روستایی زندگی می کردند، تجربه کرد.وقتی کسی نیست تا افکارت را با او در میان بگذاری، ورقه‌های کاغذ میتواند محرم اسرارت باشند؛ دفترچه یادداشت می‌شود همدمی قابل اطمینان. سیلون تسون که شش ماه در جنگل‌های تایگا اطراف دریاچه‌ی بایکال در سیبری زندگی کرده است، این دفتر را در اختیار ما قرارداده تا ماهم آن را بخوانیم.سیلون تسون در سال ۱۹۷۲ به دنیا آمد. او جغرافی‌دان، روزنامه‌نگار، نویسنده و عضو انجمن سیاحان فرانسه است. او زندگی‌اش را صرف سیاحت‌های طولانی مدت ، نگارش و تحقق ماجراجویی‌هایش کرده است. سفرهای متعدد او الهام بخش کتاب‌های بسیاری بوده است.

مولف
سیلون تسون
مترجم
پریزاد تجلی
ناشر
فرهنگ تارا
موضوع
سفرنامه
شابک
9786009203178
تعداد صفحه
235 صفحه
قطع و جلد
رقعی جلد شومیز
سال و نوبت چاپ
1401 || چاپ ششم
زبان کتاب
فارسی

ردوی زمستانی پنجمین رمان امانوئل کارر است. کارر در سال ۱۹۹۵ برای این رمان که در سال ۱۹۹۸ کارگردان مشهوری مثل کلود مییه فیلم آن را ساخت جایزه ی فمینا را دریافت کرد. نیکلا شخصیت اصلی این داستان ا ست که همان طور که از عنوان آن پیداست در یک اردوی زمستانی اتفاق می افتد. یک بچه ی ترسو و تا حدی منزوی که هیچ دوست واقعی ندارد. همواره سعی می کند وارد جمع شود اما موفق نمی شود. از بدو ورود به رغم میلش تفاوت او با دیگران آشکار می شود: پدرش اجازه نمی دهد او با مینی بوس برود و خودش اورا به ویلای کوهستانی می رساند. داستان به شکلی کم و بیش پیش پاافتاده آغاز می شود اما این احساس که نیکلا در خطر است از همان آغاز وجود دارد. انگار قرار است یک اتفاق مهم و غیر قابل پیشگیری بیفتد. نویسنده داستانش را با استادی پیش می برد چون بی آنکه مخاطب متوجه شود آن را در فضایی عجیب و خفقان آور قرار می دهد. از خلال سوالات و شبهه هایی که این کودک مطرح می کند مضمون های بسیاری سربرمی آورند، مضمون هایی که بعضی خاص دنیای کودکانند و بعضی جهانی، مضمون هایی مثل عادی بودن، گناه، تمایل به مثل دیگران بودن، اهمیت گروه، ترس از طردشدن.

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...

محصولات مرتبط