کتاب ده باور بیاساس علم مدرن توسط روپرت شلدریک، زیستشناس جنجالی، نویسندهی پرفروش و یکی از نوآورترین دانشمندان جهان نوشته شده است. این اثر بحثبرانگیز، ده نظریهی اساسیِ علوم تجربی معاصر را زیر سوال میبرد و ارزیابی جدیدی از علم مدرن ارائه میدهد. شلدریک در کتاب حاضر نشان میدهد که تعصبات علمی، نه تنها مانعی برای پیشرفت علم هستند، بلکه خطری برای آینده بشریت نیز محسوب میشوند.
مولف
مترجم
ناشر
موضوع
شابک
تعداد صفحه
قطع و جلد
سال و نوبت چاپ
زبان کتاب
نویسنده پرفروش سگهایی که میدانند صاحبانشان چه زمانی به خانه میآیند، یک ارزیابی جدید و جذاب از علم امروزی ارائه میکند که دیدگاه ما را به آنچه ممکن است را به طور اساسی تغییر میدهد.
دکتر روپرت شلدریک، یکی از نوآورترین دانشمندان جهان، در این کتاب(که در ابتدا برای تحسین در بریتانیا به عنوان The Science Delusion منتشر شد)، راههایی را نشان میدهد که علم توسط مفروضاتی که در طول سالها سختتر شدهاند، محدود میشود. این گونه تعصبات نه تنها محدود کننده نیستند، بلکه برای آینده بشریت نیز خطرناک هستند.
بر اساس این اصول، تمام واقعیت مادی یا فیزیکی است; جهان ماشینی است که از ماده بی جان تشکیل شده است. طبیعت بی هدف است؛ آگاهی چیزی جز فعالیت بدنی مغز نیست. اراده آزاد یک توهم است؛ خدا فقط به عنوان یک ایده در ذهن انسان وجود دارد که در جمجمه ما زندانی است.
اما آیا علم باید یک سیستم اعتقادی باشد یا یک روش تحقیق؟ شلدریک نشان می دهد که ایدئولوژی ماتریالیستی رو به زوال است. تحت تأثیر آن، تحقیقات گرانتر و فزایندهای بازدهی کاهشی را به دست میآورند در حالی که جوامع در سراسر جهان بهای آن را میپردازند.
در روح شکاکانه علم واقعی، شلدریک ده جزم اساسی ماتریالیسم را به سوالات هیجان انگیز تبدیل می کند و نشان می دهد که چگونه همه آنها فرصت های شگفت انگیز جدیدی را برای کشف باز می کنند.
دیدگاه خود را بنویسید