«روزنامه، آخرین خبر!» یکی از کتابهای مجموعۀ «زنان و مردانی که ایران را ساختهاند» است. این مجموعه به معرفی زنان و مردانی میپردازد که با تلاش و پشتکار فردی در راه فرهنگ، آبادانی و توسعۀ ایران قدمهای بزرگی برداشتهاند. این مجموعه برای مخاطبان ۸ تا ۱۲ سال نوشته شده است. زبان این کتابها، ساده و روان و مناسب کودکان است که با تصویرهای زیبایی هم همراه است. این تصویرها جذابیت داستان را برای بچهها دو چندان میکنند. در این مجموعه سعی شده است، زندگی زنان و مردان تاثیرگذار در قالبی داستانی روایت شود تا بچهها به این چهرههای برگزیده به عنوان قهرمان داستان نگاه کنند و خواندن کتاب برایشان جذاب و لذتبخش باشد. کودکان از طریق این داستانها به شکل غیرمستقیم از زندگی و پشتکار این شخصیتها، نکاتی آموزنده یاد میگیرند و میتوانند به عنوان الگو از آنها تاثیر بگیرند.
مولف
تصویرگر
ناشر
موضوع
گروه سنی
شابک
تعداد صفحه
قطع و جلد
سال و نوبت چاپ
زبان کتاب
کتاب «روزنامه، آخرین خبر!» به زندگی علامه دهخدا میپردازد. علی اکبر دهخدا سیاستمدار، شاعر، ادیب و لغتشناس بود. مهمترین اثر او لغتنامه است که ما آن را به عنوان لغتنامه دهخدا میشناسیم. او سالهای زیادی از عمرش صرف نوشتن این لغتنامه ماندگار کرد. علاوه بر این، او کتابهای دیگری هم دارد از جمله امثال و حکم که در چهار جلد نوشته شده است. دهخدا مقالات انتقادی طنزآمیزی هم دارد که با نام چرند و پرند چاپ شده است.
نویسنده کتاب «روزنامه، آخرین خبر!» محمود برآبادی است. او یکی از پیشکسوتان ادبیات کودک و نوجوان است که سالها در این عرصه کار و فعالیت کرده است. او ادبیات را محملی میداند که همهچیز در آن قابل طرح است به شرطی که شیوۀ طرح آن هنرمندانه و ادیبانه باشد. او این نظر را هنگام نوشتن این کتاب در نظر داشته است و توانسته است زندگی و فعالیتهای گسترده دهخدا را در فرم و قالبی جذاب برای بچهها روایت کند. ملیحه عینعلی تصویرگر این کتاب است که با تصویرهایش این روایت داستانی را برای بچهها جذابتر کرده است.
تاکنون چند جلد از مجموعه زنان و مردانی که ایران را ساختهاند منتشر شده است و هنوز جلدهای دیگری از آن در راه است. این مجموعه و تاثیر مثبت آن در ذهن کودکان، خودش میتواند قدم بزرگی در راه فرهنگ ایران باشد. قدم گذاشتن در همان راهی که این مردان و زنان پرتلاش در آن قدم گذاشتهاند
دیدگاه خود را بنویسید