شاهنامه فردوسی 3

از پادشاهی نوذر تا پایان هفت خوان رستم / ابوالقاسم فردوسی / سید علی شاهری / نشر چشمه (کتاب چ)

از {{model.count}}
125,000
106,250 تومان
15%
محصول مورد نظر موجود نمی‌باشد.
تعداد
نوع
  • {{value}}
موجودی: {{ (1 > 2147483646) ? "نامحدود" : (model.stock || 1) }} عدد
کمی صبر کنید...

مجموعه شاهنامه فردوسی برای نوجوانان، گامی نو در جهت آشنایی نسل نو با این حماسه بی بدیل و گنجینه گرانبهای ادبیات فارسی است. این مجموعه در 18 جلد، داستان‌های شاهنامه را از آغاز تا پایان، با زبانی ساده و روان، برای نوجوانان روایت می کند.

مولف
ابوالقاسم فردوسی
مترجم
سید علی شاهری
ناشر
کتاب چ (کتابهای کودک و نوجوان خانواده فرهنگی چشمه)
موضوع
داستان کودک و نوجوان (13+) - افسانه و اساطیر ایرانی
شابک
978-6227776355
تعداد صفحه
128
صفحه
قطع و جلد
رقعی
شومیز
سال و نوبت چاپ
1401 || چاپ اول
زبان کتاب
فارسی
جوایز

یکی از داستان هایی که در این کتاب روایت می شود زندگی نوذر، فرزند منوچهر، است و مهم توجه به این نکته است که پس از کشته شدن نوذر پهلوانان با پادشاهی فرزندش، توس، مخالفت کردند. بنا به باور کهن ایرانیان، برای به دست آوردن مقام پادشاهی داشتن دو عنصر گوهر و هنر لازم است. گوهر به معنی داشتن نژاد پادشاهی است. یعنی پادشاه باید پدر در پدر دارای این مقام بوده باشد. به همین دلیل رستم هیچگاه بر تخت پادشاهی تکیه نزد، چون گوهر پادشاهی نداشت. و هنر شامل دانستن آداب رزم، بزم، مردم داری، عدالت، پهلوانی، بخشندگی، صبوری و بر خود مسلط بودن و... است. خاندان زال توس را فاقد عنصر هنر می دانستند و با پادشاهی اش مخالفت کردند، چون توس مردی زود خشم، تندمزاج و حسود بود و آداب دادگری نمی دانست و نمی توانست در وقت اضطرار تصمیم درست بگیرد. فردوسی بزرگ‌ترین حماسه‌سرای ایران است و سروده‌اش، شاهنامه، بخش مهم هویت فرهنگی ایرانیان. برای اینکه عظمت کار فردوسی را بدانیم باید به دوران او نگاهی بیندازیم. در زمانی که فرهیختگان ایرانی به زبان عربی می‌نگاشتند و عربی‌دانی سبب تفاخر اهل علم و ادب بود، فردوسی شاهنامه را به زبان فارسی سرود. شاهنامه بر اساس داستان‌هایی باستانی سروده شده، اما فردوسی داستان‌ها را گسترش داده و با افزودن دیدگاه‌های خود اثری تازه آفریده که زبانی ساده دارد. خواننده‌ در كشاكش داستان‌های شاهنامه با پهلوانان زندگی می‌كند؛ با پیروزیشان احساس پیروزی می‌کند و در اندوه و شادی با آن‌ها همراه می‌شود.

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...