در این بخش از کتاب ماجراهای فرانتس، او تصمیم میگیرد همراه بچههای کلاس دوم و معلمهایشان به یک سفر دو روزه بروند. این سفر یک گردش علمی است و قرار بر این شده که بچهها شبها در خوابگاه بخوابند. آقای سووبودا، معلمشان، از اهمیت این سفر برای بچهها میگوید و مدام تکرار میکند: یادگیری در هوای آزاد! و پیادهروی در کوه و دشت! فرانتس اسم معلمشان را گذاشته آقای ضربیجنگی چون خیلی جدی و خیلی کوتاه و سریع حرف میزند. بچهها از این که قرار است به گردش علمی بروند خیلی خوشحالند اما فرانتس نمیداند که باید خوشحال باشد یا ناراحت. راستش، کمی هم نگران است چرا که بچههای کلاس دوم الف هم در این سفر هستند و او میداند که باید با گابی و ابرهارت، همکلاسیهایش، جر و بحث کند.
مولف
مترجم
تصویرگر
ناشر
موضوع
گروه سنی
شابک
تعداد صفحه
قطع و جلد
سال و نوبت چاپ
زبان کتاب
جوایز
جلسومینو صدای عجیب، بسیار بلند و زیبائی دارد که اگر با قدرت آواز بخواند همه چیز را نابود می کند. او در سفرش به کشوری عجیب و غریب می رسد که مردمش آنقدر دروغ گفته اند که یادشان نمی آید که واقعیت چه بوده است. او در آن جا دوستان خوبی پیدا می کند مانند گربه ای به نام سوپینو، نقاشی به نام بانانیتو و …. به کمک آن ها راهی پیدا می کند تا به مردم یادآوری کند واقعیت چه بوده است. در این سفر استعداد خودش را هم کشف می کند.
حتماً شما هم دروغ را یکی از رذیلت های اخلاقی می دانید و دوست ندارید کودکانتان به دروغ گفتن عادت کنند. داستان ها بهترین ابزار برای آموزش کودکان هستند. داستان ها ضمن سرگرم کردن کودکان آن ها را با عواقب رذیلت های اخلاقی آشنا می کنند.
داستان این کتاب با ترفندی لطیف و قصه ای فوق العاده تمام این اهداف را برآورده می کند؛ داستانی که از همان فصل های اول مخاطب را با خود همراه می کند و تخیل او را به پرواز در می آورد. تصویرسازی کتاب هم به پیشبرد داستان کمک می کند.
جانی روداری نویسنده ایتالیایی برنده جایزه هانس کریستین اندرسون درباره این کتابش می گوید :«مدت ها بود که می خواستم داستانی درباره راستی و حقیقت بنویسم و حالا خدا را شکر آن را بدون هیچ گونه زحمتی نوشتم. چنین قصه هایی کمک می کنند تا دروغ در میان انسان ها کمتر شود.»
دیدگاه خود را بنویسید