صد برادر

دانلد آنتریم / طهورا آیتی / نشر برج

از {{model.count}}
120,000
102,000 تومان
15%
محصول مورد نظر موجود نمی‌باشد.
تعداد
نوع
  • {{value}}
موجودی: {{ (1 > 2147483646) ? "نامحدود" : (model.stock || 1) }} عدد
کمی صبر کنید...

داگ یا همان راوی داستان که تبارشناسی علاقه‌مند به علم ژنتیک معرفی می‌شود جایی در میانه‌های روایتش ادعا می‌کند که رگ و ریشه‌ی این خانواده به جنون پیوند خورده و این از نظر علمی هم بررسی شده است. این کنایه به تبار خاندان بزرگش که از همان ابتدا وحشی و عاصی و حقه‌باز توصیف شده‌اند تمهیدی است برای دست‌یازیدن نویسنده به حقیقت تاریخ نه‌چندان پرافتخار امریکا. هرچند برادرها برای یافتن خاکستر پدرشان جمع‌ شده‌اند اما به نظر می‌رسد آن‌ها هر کاری می‌کنند تا از پی گرفتن هدف‌شان طفره بروند، باده‌‌نوشی تا سرحد مرگ، هوس‌بازی‌های بیمارگون و بازی‌‌های خطرناک و رعب‌آور. راوی با تمسخر رفتارهای مردانه‌‌ی برادرها به تاریخ مذکری طعنه می‌زند که لحظه‌ای خالی از خشونت، بی‌عاری، هرزگی و مردسالاری نبوده است،تاریخی سرشار از مسابقات فوتبال، قلدری‌ها، شکار و جنسیت‌زدگی. داگ ورای تبارشناسی برادرانش به کسانی اشاره می‌کند که در صدد نابود کردن تمدنی انسانی هستند.

مولف
دانلد آنتریم
ترجمه
طهورا آیتی
ناشر
برج
موضوع
رمان خارجی
شابک
978-6229647783
تعداد صفحه
180
صفحه
قطع و جلد
رقعی شومیز
سال و نوبت چاپ
1401 || چاپ سوم
زبان کتاب
فارسی

با شگفتی تمام می توان رمان «صد برادر» را در دست گرفت و فقط یک بار و آن هم فقط نام زنانه برخورد! آن هم در حالی که دو صفحه و نیم از رمان به ذکر نام تمام صد برادری اختصاص دارد که نود و نه تایشان در خانه ای بزرگ و قدیمی برای یافتن خاکستر پدرشان جمع شده اند. یک تن از این برادران غایب است، همو که به دنبال همان یک زن که فقط یک بار نامش ذکر شده، رفته و نیست شده! همه ی آنچه در نام و آغاز رمان به چشممان می آید، شاید این ظن را تقویت می کند که با داستانی تمام مردانه درباره ی مردانگی و برادری روبروییم، اما هرچه پیش می رویم بیشتر درمی یابیم که باید جور دیگری ببینیم و دامنه ی تحلیل و تفسیرمان را بسیار بیش از اینها گسترش دهیم. در مواجهه با «صد برادر» باید بدانیم که با رمانی پیرامون تبار، ژنتیک، تاریخ آمریکا و آمریکایی، شاید هم تاریخ آدم و آدمی، مسخرگی، بی بند و باری، قساوت، شقاوت، افسوس و عصیان روبروییم. شاید که «صد برادر» دانلد آنتریم را بتوان روایت دیگرگونی از «صدسال تنهایی» مارکز دانست؛ همان مصایب، جهل و ویرانی در فرمی پست مدرنیستی و آخرالزمانی، که درنهایت به ویرانی، به فراموشی، به نبود شدن، هدایت می کند. اگر مردان هماره راویان حق به جانب تاریخ همه ی ابنای بشر بوده اند، «دانلد آنتریم» در نهایت اختصار، روایت تاریخ مذکر را با شدتی که به آن می بخشد، به حقیقت واقعیت خودش نزدیک کرده و تکانه های عظیم داستانش سالیان سال با خواننده اش می ماند.

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...

محصولات مرتبط