در این کتاب دنیل گیلبرت، روانشناس مشهور هاروارد، ضعفهای تخیل و توهمات آیندهنگری را توصیف میکند که باعث میشود هر یک از ما آیندهی خود را اشتباه تصور کنیم و رضایت خود را اشتباه تخمین بزنیم. گیلبرت با بینش نافذ و نثر درخشان، توضیح میدهد که چرا به نظر میرسد ما دربارهی ذهن و احساس کسی که قرار است در آینده به آن تبدیل شویم، اطلاعات کمی داریم.
مولف
مترجم
ناشر
موضوع
شابک
تعداد صفحه
قطع و جلد
سال و نوبت چاپ
زبان کتاب
همه ما دوست داریم در خوشبختی شیرجه بزنیم و دنیل گیلبرت در کتاب «شیرجه در خوشبختی» دراین باره برایمان می گوید. دنیل گیلبرت روانشناس اجتماعی و استاد دانشگاه هاروارد است. «شیرجه در خوشبختی» گیلبرت که به بیش از سی زبان دنیا ترجمه شده، توانسته است جایزه انجمن سلطنتی برای کتاب های علمی را نیز از آن خود کند. «شیرجه در خوشبختی» را فیروزه مهرزاد ترجمه و انتشارات درسا چاپ کرده است.
اگر از اسم عامه پسند کتاب بگذریم، «شیرجه در خوشبختی» یک کتاب علمی است. گیلبرت در این کتاب می خواهد با استفاده از علوم مختلف از روانشناسی و کالبدشناسی اعصاب گرفته تا اقتصاد و فلسفه، چیزهایی درباره شادمانی در آینده و تصمیم گیری هایمان به ما بگوید. او می خواهد عملکرد ذهنمان را به ما بشناساند و نشان دهد که چگونه درباره شادکامی آینده مان دچار اشتباه می شویم و چه تصورات نادرستی درباره خوشبختی داریم.
گیلبرت در سراسر کتاب، از روش علمی استفاده کرده و برای اثبات هر گزاره ای که مطرح می کند، چند آزمایش علمی را که در آن زمینه انجام شده است، شرح می دهد. با این کار علاوه بر جلب اطمینان مخاطبی که حسابی از زیر سوال رفتن عقل و منطقش تعجب کرده، مطلب را برای خواننده ساده تر کند. علاوه بر شرح آزمایش ها، مثال های زیاد نویسنده به درک بهتر و جذاب تر شدن کتاب کمک می کند. بهتان قول می دهم که با خواندن اولین فصل کتاب آن قدر موضوع برایتان جالب می شود که نمی توانید کتاب را زمین بگذارید. تنها چیزی که به کتاب جذاب ما لطمه زده، ترجمه و صفحه بندی ضعیف کار است که با سعه صدر خواننده قابل چشم پوشی است.
دیدگاه خود را بنویسید