ما هرروز زمانی را صرف فکر کردن به گرفتاریهایمان، آرزوهای از دست رفتهمان و نقشههای دور و درازمان میکنیم. البته در فرهنگ امروز ما، میگویند حرف زدن از مشکلات حالمان را ناخوش میکند و ما را به انفعال میکشد. پس باید «مثبت فکر کنیم» و «برروی هدف خود تمرکز کنیم» تا موانع را راحتتر از پیش رو برداریم. حتی شاید گمان کنیم «خوشبینی» علاج فلاکت مفرط هم خواهد بود. اما حاصلِ تحقیق علمی و روشمند گابریله اوتینگن، یکی از سرآمدانِ روانشناسی انگیزش، چیز دیگری است. او خوشبینی را در حیطههای مختلف زندگی شخصی و همچنین در روابط گستردهتر اجتماعی بررسی کرده و میگوید که خوشبینی، بر خلاف تصور رایج، ما را دچار انفعال میکند و احتمال رسیدن به موفقیت را پایین میآورد، اوتینگن در این کتاب روش چهارمرحلهای «مقابلۀ ذهنی» را پیشنهاد میکند و نشان میدهد که چطور میتوان از این روش در سه حیطۀ سلامت فردی، روابط دوستی، و مدرسه و محیط کار استفاده کرد.
مولف
مترجم
ناشر
موضوع
شابک
تعداد صفحه
قطع و جلد
سال و نوبت چاپ
زبان کتاب
"راه حل این نیست که رویای مثبت و مثبت اندیشی را از بین ببرید. در عوض ، این ماجرا از تخیلات ما بیشترین بهره را می برد که آنها را در برابر چیزی که بیشتر ما یاد گرفته ایم نادیده بگیریم یا کاهش دهیم . "لطفا موانعی که سر راه ما قرار دارند را بر طرف سازید. "
بنابراین اغلب در زندگی روزمره ما با مشاوره ای روبرو می شویم که "مثبت فکر کنیم". از موسیقی پاپ گرفته تا سخنرانی های سیاسی گرفته تا تبلیغات ، پیام کلی یکسان است: به سمت روشن نگاه کنید ، در برابر مشکلات خوش بین باشید و رویاهای خود را متمرکز کنید. و خواه تلاش کنیم انگیزه خود را برای کاهش وزن ، به دام انداختن ارتقا در محل کار و یا شرکت در ماراتن ایجاد کنیم ، بارها و بارها به ما گفته می شود که تمرکز بر تحقق خواسته های ما آنها را تحقق می بخشد.
این کتاب یعنی « مثبت فکر نکنید » به تحریر « گابریله اوتینگن » که بیش از بیست سال تحقیق در زمینه دانش انگیزه انسان برای یافتن دلیل کوتاهی خرد متعارف انجام داده است. موانعی که فکر می کنیم مانع تحقق عمیق ترین آرزوها می شوند ، در واقع می توانند منجر به تحقق آنها شوند. خواب رویایی ستاره ای تمام آنچه را که ترکیده است نیست و همانطور که به نظر می رسد ، رویاپردازان اغلب انجام دهنده نیستند.
در حالی که خوش بینی می تواند به ما کمک کند تا از رنج فوری بکاهیم و در مواقع چالش برانگیز استقامت داشته باشیم ، اما صرف خواب دیدن در آینده مردم را در طولانی مدت ناامیدتر و ناخوشایند می کند و کمتر به اهداف خود می رسند. در حقیقت ، لذتی که از خیالات مثبت به دست می آوریم به ما امکان می دهد آرزوهای خود را به صورت واقعی تحقق بخشیم و انرژی خود را برای انجام کار سخت در مواجهه با چالش ها و دستیابی به اهداف در زندگی واقعی صرف کنیم.
اوتینگن بر اساس تحقیقات پیشگامانه و مطالعات علمی کلان خود ، روشی جدید برای تجسم آینده به نام تضاد مشارکتی معرفی می کند. این ترکیب تمرکز بر رویاهای ما با تجسم موانعی است که بر سر راه ما قرار دارند. با تجربه رویاهای خود در ذهن و مواجهه با واقعیت می توانیم ترس های خود را برطرف کنیم ، برنامه ریزی های مشخصی انجام دهیم و انرژی لازم برای اقدام را کسب کنیم.
دیدگاه خود را بنویسید