آنچه این کتاب ارائه نمی دهد دستورالعمل تحول یک شبه است، همان ترفندهای دم دستی ای که خوراک سخنرانان انگیزشی و معرکه گیرهای سازمانی است. در مقابل، در این کتاب حجم زیادی از مطالب دربارۀ تفکر وجود دارد: مفهومی ساده که نیازمند فناوری خاصی نبوده، به راحتی نادیده گرفته شده و معمولا دست کم گرفته می شود. اما اگر به ذهنمان اجازه دهیم، از کلیشه ها و حرف های به درد نخور و تکراری فراتر می رود. آن موقع است که چیزهایی که به آن معتقدیم، کسی که هستیم، و حرف هایی که باید بزنیم را خواهیم یافت. اینجاست که می ایستیم و با خود فکر می کنیم که شهامت، ذکاوت، دلسوزی، تخیل، نشاط، یأس، اکتشاف و فداکاری ای که کار می تواند موجبش شود را یافته ایم –به طور خلاصه همۀ چیزهایی را یافته ایم که اهمیت دارند ولی فراسوی مقیاس های معمول ما هستند.
مولف
مترجم
ناشر
موضوع
شابک
تعداد صفحه
قطع و جلد
سال و نوبت چاپ
زبان کتاب
نویسنده پرفروش سگهایی که میدانند صاحبانشان چه زمانی به خانه میآیند، یک ارزیابی جدید و جذاب از علم امروزی ارائه میکند که دیدگاه ما را به آنچه ممکن است را به طور اساسی تغییر میدهد.
دکتر روپرت شلدریک، یکی از نوآورترین دانشمندان جهان، در این کتاب(که در ابتدا برای تحسین در بریتانیا به عنوان The Science Delusion منتشر شد)، راههایی را نشان میدهد که علم توسط مفروضاتی که در طول سالها سختتر شدهاند، محدود میشود. این گونه تعصبات نه تنها محدود کننده نیستند، بلکه برای آینده بشریت نیز خطرناک هستند.
بر اساس این اصول، تمام واقعیت مادی یا فیزیکی است; جهان ماشینی است که از ماده بی جان تشکیل شده است. طبیعت بی هدف است؛ آگاهی چیزی جز فعالیت بدنی مغز نیست. اراده آزاد یک توهم است؛ خدا فقط به عنوان یک ایده در ذهن انسان وجود دارد که در جمجمه ما زندانی است.
اما آیا علم باید یک سیستم اعتقادی باشد یا یک روش تحقیق؟ شلدریک نشان می دهد که ایدئولوژی ماتریالیستی رو به زوال است. تحت تأثیر آن، تحقیقات گرانتر و فزایندهای بازدهی کاهشی را به دست میآورند در حالی که جوامع در سراسر جهان بهای آن را میپردازند.
در روح شکاکانه علم واقعی، شلدریک ده جزم اساسی ماتریالیسم را به سوالات هیجان انگیز تبدیل می کند و نشان می دهد که چگونه همه آنها فرصت های شگفت انگیز جدیدی را برای کشف باز می کنند.
دیدگاه خود را بنویسید