هلنا

ماشادو د آسیس / مهدی آقامحمد زنجانی / نشر کتاب پارسه

از {{model.count}}
198,000
168,300 تومان
15%
محصول مورد نظر موجود نمی‌باشد.
تعداد
نوع
  • {{value}}
موجودی: {{ (1 > 2147483646) ? "نامحدود" : (model.stock || 1) }} عدد
کمی صبر کنید...

«هلنا» داستان عشق و معصومیت و تراژدی عاشقانه ای از بزرگترین نویسنده برزیل است. رمان با مرگ پدر خانواده شروع می شود که در وصیت نامه اش هلنا را به عنوان دختر و وارث خود معرفی کرده است. هلنا نزد خانواده، عضوی ناهمگون و نامشروع خوانده می شود اما حضورش خیلی زود همه چیز را دستخوش تغییر قرار می دهد. نگاه های پرنفرت از یک سو و تمایلات عاشقانه از سوی دیگر، هلنا را وارد موقعیتی دشوار می کند ... ماشادو د آسیس که حتی از او به عنوان بزرگترین نویسنده آمریکای_لاتین نیز یاد می کنند، در این کتاب با طرح مضامینی چون عشق، خانواده، روابط اجتماعی و قدرت تقدیر، به نقد سنت ها و باورهای کهنه گرای جامعه پرداخته است.

مولف
ماشادو د آسیس
مترجم
مهدی آقامحمد زنجانی
ناشر
کتاب پارسه
موضوع
ادبیات برزیل
شابک
9786002535719
تعداد صفحه
256 صفحه
قطع و جلد
رقعی شومیز
سال و نوبت چاپ
1402 || چاپ سوم
زبان کتاب
فارسی

کتاب هلنا حاوی یک رمان برزیلی است که ۲۸ فصل دارد. این رمان را داستان عشق و معصومیت و تراژدی عاشقانه‌ای از بزرگ‌ترین نویسندهٔ برزیل دانسته‌اند. رمان با مرگ پدر خانواده شروع می‌شود. او در وصیت‌نامه‌اش «هلنا» را به‌عنوان دختر و وارث خودش معرفی کرده است. هلنا نزد خانواده، عضوی ناهمگون و نامشروع خوانده می‌شود، اما حضورش بسیار زود همه‌چیز را دست‌خوش تغییر قرار می‌دهد. نگاه‌های پرنفرت از یک‌سو و تمایلات عاشقانه از سوی دیگر، هلنا را وارد موقعیتی دشوار می‌کند. ماشادو د آسیس که از او به‌عنوان بزرگ‌ترین نویسندهٔ آمریکای لاتین هم یاد می‌شود، در این رمان با طرح مضامینی همچون عشق، خانواده، روابط اجتماعی و قدرت تقدیر، به نقد سنت‌ها و باورهای کهنه‌گرای جامعه پرداخته است. رمان «هلنا» به‌عنوان سومین اثر چاپی نویسنده در سال ۱۸۷۶ میلادی، ابتدا در قالب پاورقی در روزنامه و سپس در همان سال به‌صورت کتاب منتشر شد. این رمان سه بار در شبکه‌های تلوزیونی برزیل به سریال تبدیل شده است.

شخصیت هلنا در این اثر از جهات مختلف یک شخصیت انتقالی بین ارزش‌های اشرافی در حال محوشدن، الیگارشی زمین‌دار و طبقهٔ متوسط شهری نوظهور است. او دختری است که از نشانه‌های تحولات در زنان آن زمان است. او تحصیل می‌کند و این مهارت جدید زنان است که طبقهٔ متوسط روبه‌رشد آن را ستایش می‌کند. برخلاف ارزش‌های اشرافی که به زیبایی و آراستگی گرایش داشت، صنعت جدید اخلاقی و منفعت خانگی در شخصیت زن ارزش قائل شد و هلنا نماد این تغییرات؛ بااین‌حال هلنا تحت فشارهای ساختار اجتماعی موجود اجازه پیدا نمی‌کند جایی در جامعه داشته باشد. همین‌ها باعث می‌شود او در ناامیدی گرفتار و بیمار شود و در نهایت او ایثارگری برای این نسل از زنان شناخته می‌شود. این رمان را بخوانید تا سرانجام هلنا را بدانید.

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...

محصولات مرتبط