واقعه ی ایستگاه کرچی توفکا و خانه ماتریونا

الکساندر سولژنیتسن / رفیع رفیعی / نشر ثالث

از {{model.count}}
125,000
106,250 تومان
15%
محصول مورد نظر موجود نمی‌باشد.
تعداد
نوع
  • {{value}}
موجودی: {{ (1 > 2147483646) ? "نامحدود" : (model.stock || 1) }} عدد
کمی صبر کنید...

سولژنیتسین در این دو داستان بلند، تصویری بی پرده از روابط سرد و خشک انسان ها در شوروی به خواننده عرضه می کند و انتقادهای غیرمستقیم ولی تندش از جامعه را در دل داستان می گنجاند. در این دو داستان انسان ها همان طور که هستند دیده می شوند؛ بی رحم، ریاکار، حریص و البته با ظاهری شبیــه به همهٔ انســان های دیگــر. سولژنیتســین، مانند دیگر نویسنــدگان بزرگ روس، با پایان بندی های تکان دهنده، جای زخمِ داستان را تا همیشه در ذهن مخاطب باقی می گذارد.

مولف
الکساندر سولژنیتسن
مترجم
رفیع رفیعی
ناشر
ثالث
موضوع
رمان خارجی
شابک
978-6004056946
تعداد صفحه
132 صفحه
قطع و جلد
رقعی شومیز
سال و نوبت چاپ
1402 || چاپ چهارم
زبان کتاب
فارسی

آلکساندر سولژنستین زندگی عجیب و پرماجرایی داشته که همین زندگی از او نویسنده‌ای منحصربه‌فرد و متمایز ساخته است؛ حضور در جنگ دوم جهانی، گرفتن یکی از مهم‌ترین نشان‌های نظامی شوروی یعنی ستاره‌ی سرخ، تبعید به سیبری و حبس ابد، عفو و انتشار اولین کتاب در 44 سالگی آن هم با دستور مستقیم نیکیتا خروشچف – رهبر شوروی پس از استالین و پیش از برژنف – ممنوع‌الکاری در دوران برژنف، دریافت نوبل ادبیات، فرار از کشور و مهاجرت به آمریکا، سلب ملیت از سوی حکومت شوروی و بازگشت سرشار از احترام به وطن پس از فروپاشی شوروی و درنهایت مرگ در سال 2008؛ همه‌ی این وقایع که عموم‌شان در جنگ، زندان، ممنوع‌الکاری، فرار، مهاجرت و تبعید گذشته، از سولژنستین نویسنده‌ای با بدبینی و تلخ‌اندیشی بسیار ساخته که داستان‌هایش از روایت هم‌زمان شکنجه، رعب و وحشت حکومت تا حرص، طمع و تزویر آدم‌های معمولی زیر لوای این سیستم هیچ ابایی ندارند. کتاب «واقعه‌ی ایستگاه کرچی توفکا و خانه ماتریونا» دو داستان بلند این نویسنده‌ی برنده‌ی نوبل ادبیات 1970 را در خود جای داده که مشخصه‌های اساسی آثار او به‌طور اکمل در آن‌ها دیده می‌شوند. واقعه‌ی ایستگاه کرچی توفکا و خانه ماتریونا نقد مدام به حاکمان و مردم را در خود دارد، که البته نوک تیزتر پیکان بیشتر به سوی صاحبان قدرت است و درنهایت هم با همان تکانه‌های شدیدی همراهند که برای ماندن ابدی داستان در اذهان به آن‌ها نیاز است.

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...

محصولات مرتبط