کلیدهای برخورد با ناتوانی در یادگیری

کلیدهای تربیت کودکان و نوجوانان / باری مک نامارا / فرانسیس مک نامارا / ترانه بهبهانی / نشر صابرین

از {{model.count}}
99,000
84,150 تومان
15%
محصول مورد نظر موجود نمی‌باشد.
تعداد
نوع
  • {{value}}
موجودی: {{ (1 > 2147483646) ? "نامحدود" : (model.stock || 1) }} عدد
کمی صبر کنید...

این کتاب روشهای کاربردی برای والدینی که فرزندانشان دچار ناتوانی در یادگیری هستند، ارائه می کند. همچنین روشهای آموزش ویژه، نحوهٔ برخورد با فرزندان دارای مشکل ناتوانی در یاگیری در خانه و مشارکت دادن آنها در فعالیتهای اجتماعی را توضیح می‌دهد.باری ای. مک نامارا مسئول بخش آموزش دانشکدهٔ دالینگ و نویسندهٔ کتابی در مورد ناتوانیهای یادگیری است. فرانسین جی. مک نامارا یک مددکار اجتماعی در امور آموزش است. این دو، کتاب "کلیدهای تربیت کودکان دارای اختلال کمبود توجه" را نیز تألیف کرده‌اند که توسط انتشارات صابرین به چاپ رسیده است.

مولف
باری مک نامارا / فرانسیس مک نامارا
ترجمه
ترانه بهبهانی
ناشر
صابرین
موضوع
تربیت کودکان
شابک
9789646181823
تعداد صفحه
192 صفحه
قطع و جلد
رقعی شومیز
سال و نوبت چاپ
1394 || چاپ هفتم
زبان کتاب
فارسی

ناتوانی در یادگیری. این روزها از این عبارت بسیار استفاده می‌شود. به نظر می‌رسد، به هر مشکلی که کودک در مدرسه با آن مواجه می‌شود، برچسب «ناتوانی در یادگیری» می‌زنند. چرا کودکی که به او برچسب «مشکل ناتوانی در یادگیری» زده شده، بعضی از کارها را به خوبی انجام می‌دهد اما از عهده دیگر کارها به سختی برمی‌آید؟ چرا مسئولان مدرسه تا کلاس سوم به وجود این مشکل پی نمی‌برند؟ چطور والدین چنین کودکی متوجه نشانه‌های غیرعادی رشد و رفتار فرزندشان تا قبل از ورود به مدرسه نشده‌اند؟ وقتی والدین از خود می‌پرسند: «آیا فرزند من در یادگیری ناتوان است؟» سوالهای مشابه بسیاری در ذهنشان شکل می‌گیرد. متأسفانه نمی‌توان پاسخهای مشخصی برای این پرسشها یافت. با اطمینان می‌توان گفت کودکانی که دچار این مشکل می‌شوند گروه بزرگی را تشکیل می‌دهند. به عنوان مثال، بعضی از این کودکان خیلی زود شروع به حرف زدن می‌کنند اما بعضی دیگر خیلی دیر حرف زدن را یاد می‌گیرند. بعضی در ده‌ماهگی شروع به راه رفتن می‌کنند و بعضی دیگر تا دوسالگی قادر به راه رفتن نیستند. تأخیر در یک مرحله از رشد الزاما دلیل وجود این مشکل نیست. بنابراین می‌توان گفت که رشد طبیعی کودک نیز دلیل بر رد مشکل ناتوانی در یادگیری نیست. از این‌رو ممکن است مشکل ناتوانی در یادگیری قبل از دبستان تشخیص داده نشود.

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...