گاندی

دایان بیلی / آزاده کامیار / نشر پرتقال

از {{model.count}}
76,000
64,600 تومان
15%
محصول مورد نظر موجود نمی‌باشد.
تعداد
نوع
  • {{value}}
موجودی: {{ (1 > 2147483646) ? "نامحدود" : (model.stock || 1) }} عدد
کمی صبر کنید...

( مهاتما گاندی ) رهبر آزادی خواه هند در ۱۰ مهر ۱۲۴۸ متولد شد. او رهبری کشور هندوستان را در رهایی از استعمار و سلطه انگلستان بر عهده داشت و توانست نزد مردم هند محبوب شود. گاندی جملات و سخنان گهرباری درباره موفقیت، زندگی و عشق دارد که توجه به آن ها برای زندگی بشر بسیار مفید می باشد.از زمانی که گاندی مسئولیت کنگره ملی هند را در سال ۱۹۱۸ به عهده گرفت و به عنوان نمادی ملی شناخته شد، مردم هند به او لقب ماهاتما به معنی روح بزرگ دادند. امروزه همگی او را به همین نام می شناسند. زادروز وی در هند با عنوان گاندی جایانتی نام برده می شود و در تقویم این کشور تعطیل ملی است. ماهاتما جز قشر پیشه وران بود. او در سن ۱۹ سالگی به همراه خانواده خود به انگلیس رفت و در رشته حقوق تحصیلات خود را ادامه داد. ماهاتما در روزنامه نگاری و وکالت نیز فعالیت داشته است.

مولف
دایان بیلی
مترجم
آزاده کامیار
ناشر
پرتقال
موضوع
سرگذشتنامه ادبیات کودک و نوجوان
گروه سنی
10 سال به بالا
شابک
9786004628686
تعداد صفحه
128 صفحه
قطع و جلد
رقعی شمیز
سال و نوبت چاپ
1400 || چاپ دوم
زبان کتاب
فارسی

او رهبر سیاسی و معنوی هندی ها بود که ملت هند را برای رسیدن به آزادی از استعمار امپراتوری بریتانیا رهبری کرد. او در طی این سال ها برای استقلال هند مبارزات فراوانی کرد به طوری که مردمان این کشور به او لقب پدر ملت را دادند. گاندی فارغ التحصیل رشته حقوق از دانشگاه لندن می باشد. ماهاتما در هر هفته یک روز را روزه سکوت می گرفت و این را موجب آرامش درونی خود می دانست. او در این روزها با نوشتن بر روی کاغذ با دیگران ارتباط برقرار می کرد. این رهبر آزادی خواه در بازگشت به هند از پوشیدن لباس غربی امتناع کرد و لباسی را که از پارچه های هندی تولید شده و مورد قبول فقیرترین افراد در هند بود بر تن می کرد. وی برای نشان دادن ساده زیستی همواره یک دست لباس هوتی می پوشید.
گاندی در ۹ بهمن ۳۰ ژانویه ۱۳۲۶ توسط ( ناتورام قادسی ) با شلیک سه گلوله به قفسه سینه در سن ۷۹ سالگی کشته شد. او پیش از این بارها مورد سو قصد قرار گرفته بود. قاتل گاندی از افراطی های هندو بود که معتقد بود روابط گسترده با پاکستان به اقتدار هندوستان لطمه وارد کرده است و...

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...