بازی هایی برای فکر کردن

رابرت فیشر / مبینا شاهری لنگرودی / نشر کرگدن

از {{model.count}}
120,000
102,000 تومان
15%
محصول مورد نظر موجود نمی‌باشد.
تعداد
نوع
  • {{value}}
موجودی: {{ (0 > 2147483646) ? "نامحدود" : (model.stock || 0) }} عدد
کمی صبر کنید...

"بازی هایی برای فکر کردن" کتابی شگفت انگیز و پر از فعالیت های فکری برای رشد خلاقیت و مهارت های تفکر کودکان است. این کتاب یک ایده آل برای رشد مهارت های "ریسک پذیری" کودکان و در نتیجه بالابردن اعتماد به نفس آنها، در کنار ایجاد کنجکاوی و خلاقیت است. به والدین توصیه می شود اگر به دنبال کتابی آموزنده و در عین حال سرگرم کننده هستند تا به کودکان خود هدیه دهند، هرگز از تهیه این اثر غفلت نکنند. این کتاب با سبک تازه و لحنی دلنشین کودکان 5 تا 6 ساله را به سمت خلاقیت بیشتر سوق می دهد. برای سهولت خوانندگان، کتاب در دسته های مختلف سازماندهی شده است. هدف از تدوین این کتاب آن است که مجموعه‌ای از بازی‌ها را برای کودکان، دانش‌آموزان و/یا بزرگسالان در اختیار نهد تا هم بازی کنند و هم دربارۀ آن بازی‌ها بیندیشند. پس از هر بازی، فعالیت‌ها و پرسش‌هایی برای به چالش‌کشیدن اندیشه و افزایش تفکر دربارۀ آن بازی گنجانده شده است.

مولف
رابرت فیشر
مترجم
مبینا شاهری لنگرودی
ناشر
نشر کرگدن
موضوع
راهنمای آموزشی بازی های کودکانه
شابک
9786226420426
تعداد صفحه
249 صفحه
قطع و جلد
وزیری شمیز
سال و نوبت چاپ
1401 || چاپ سوم
زبان کتاب
فارسی

بازی فعالیت محوری دوران کودکی است که به هزاران شکل مختلف وجود دارد. بهترین نوع بازی باعث ایجاد فعالیت، لذت، همکاری، بحث، تحقیق و حل مسئله در کودکان می‌شود. کودکان می‌توانند با بازی «لذت انگیزه‌داشتن» را حس کنند و چیزهایی یاد بگیرند که از هیچ راه دیگری نمی‌توان آموخت. گفته‌اند کل فرهنگ انسانی بر مبنای توانایی بازی‌کردن شکل گرفته است. شاید توضیح بهتر این باشد که فرهنگ انسانی از توانایی ما در فکر‌کردن دربارۀ فعالیت خلاقانۀ ما و یادگیری از این طریق منشأ گرفته است و این فعالیت، بازی‌کردن را شامل می‌شود.

ماهیت بازی این است که فعالیت‌هایی را در بر می‌گیرد که با هدف لذت‌بردن انجام می‌شود، اما بازی‌ها ممکن است اهداف جدی نیز داشته باشند. بازی‌ها می‌توانند به ما کمک کنند مهارت‌هایمان را در عمل به کار گیریم و مفاهیم و راهبردهایی ایجاد کنیم. بازی، در معمولی‌ترین شکل خود، ممکن است شامل رشته‌ای از کارهای روزمرۀ تکراری و یکنواخت شود. شاید یکی از نتایج این امر آن باشد که بازی‌کردن، به جز ورزش‌هایی که در مدرسه انجام می‌شود، تا حد زیادی فعالیتی برای کودکان یا فعالیتی برای اوقات فراغت در نظر گرفته شده است. وظیفۀ معلم است که متوجه باشد بازی آموزشی هدف و ساختار دارد و فقط برای پر کردن زمان نیست. بدون کمک معلم یا واسطه‌ای که محیط را آماده کند و پیشنهادهایی ارائه دهد، بازی بچه‌ها اغلب به بن‌بست می‌خورد و از جنبۀ فکری بی‌هدف می‌شود.
هدف از تدوین این کتاب آن است که مجموعه‌ای از بازی‌ها را برای کودکان، دانش‌آموزان و/یا بزرگسالان در اختیار نهد تا هم بازی کنند و هم دربارۀ آن بازی‌ها بیندیشند. پس از هر بازی، فعالیت‌ها و پرسش‌هایی برای به چالش‌کشیدن اندیشه و افزایش تفکر دربارۀ آن بازی گنجانده شده است.بازی‌هایی برای فکر کردن شامل 100 بازی است که افراد، گروه‌های کوچک یا اعضای کلاس می‌توانند در خانه یا مدرسه انجام دهند. این بازی‌ها کمک می‌کند مهارت‌های فکر‌کردن، یادگیری، منطق و زبان پرورش یابد.

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...