کتابخانه شخصی من

ویل دورانت / امین حسینیون / نشر کتاب پارسه

از {{model.count}}
محصول مورد نظر موجود نمی‌باشد.
تعداد
نوع
  • {{value}}
موجودی: {{ (0 > 2147483646) ? "نامحدود" : (model.stock || 0) }} عدد
کمی صبر کنید...

کتابخانه شخصی من بهترین های میراث انسانی را در خود دارد تا نسل های بعدی دسترسی ساده ای به این میراث داشته باشند. متن کتاب لبریز است از دقت نظر، طبع طنز و مهارت خارق العاده دورانت برای توضیح عمیق ترین و پیچیده ترین مطالب به ساده ترین شکل. این کتاب هم می تواند دروازه ای باشد برای خواندن باقی آثار او و هم می تواند راهنما سفری باشد برای تماشای مناظر تاریخ انسان.ویل دورانت در این کتاب، نظر و تحلیل خود را درباره اندیشمندان و شاعران برتر جهان، صد کتابی که باید برای آموختن خوانده، ده نقطه اوج تمدن بشری و دوازده دوران سرنوشت ساز در تاریخ جهان بیان کرده است.فروشگاه اینترنتی 30بوک

مولف
ویل دورانت
مترجم
امین حسینیون
ناشر
کتاب پارسه
موضوع
تاریخ / تمدن
شابک
9786002538734
تعداد صفحه
188 صفحه
قطع و جلد
رقعی شمیز
سال و نوبت چاپ
1402 || چاپ اول
زبان کتاب
فارسی

فون میزس در کتاب «بوروکراسی» با انتقاد از سیاست مبتنی بر نظارت دولت بر همۀ امور زندگی شهروندان، که از ویژگی‌های دولت‌های سوسیالیستی است، نشان می‌دهد که چنین سیاستی چگونه به گسترش بوروکراسی و آفت‌ها و آسیب‌هایی که پی‌آیند آن است منجر می‌شود.
کتاب «بوروکراسی» نشان می‌دهد که اگر مردم از دولت انتظار تأمین رفاه و ارائۀ خدمات عمومی را داشته باشند باید عواقب آن را هم که سیستم بوروکراتیک عریض‌وطویل و آفت‌ها و مضرات برآمده از این سیستم است بپذیرند.
کتاب «بوروکراسی» از دیباچه، درآمد، هفت بخش و یک نتیجه‌گیری پایانی تشکیل شده است. بخش‌های هفت‌گانۀ کتاب «بوروکراسی» عبارتند از: «مدیریت سودمدار»، «مدیریت بوروکراتیک»، «مدیریت بوروکراتیک شرکت‌ها در مالکیت عمومی»، «مدیریت بوروکراتیک شرکت‌های خصوصی»، «معانی سیاسی و اجتماعی بوروکراتیک‌سازی»، «پیامدهای روان‌شناختی بوروکراتیک‌سازی» و «راه علاج چیست؟».
بوروکراتیسم و توتالیتاریسم، مدیریت در نظام سودمدار، مدیریت نیروی کار در بازار کار محدود ناشده، بوروکراسی در حکومت استبدادی، بوروکراسی در نظام دموکراتیک، ویژگی‌های اساسی مدیریت بوروکراتیک، معضل مدیریت بوروکراتیک، اجراناپذیری نظارت فراگیر دولتی، شرکت عمومی درون اقتصاد بازاری، فلسفۀ نظم بوروکراتیک، خودپسندی بوروکراتیک، بوروکرات‌زدگی ذهنی، جنبش جوانان آلمانی، فرجام نسل تربیت شده در محیط بوروکراتیک، سرپرستی اقتدارگرایانه و پیشرفت، علم اقتصاد در برابر برنامه‌ریزی دولتی و توتالیتاریسم و شهروند معمولی در برابر تبلیغاتچی‌های حرفه‌ای بوروکراتیک‌سازی از جمله مباحث و موضوعاتی هستند که در کتاب «بوروکراسی» به آن‌ها پرداخته شده است.

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...

محصولات مرتبط