شکری پسر یعقوب

سیامک ایثاری / نشر برج

از {{model.count}}
250,000
212,500 تومان
15%
محصول مورد نظر موجود نمی‌باشد.
تعداد
نوع
  • {{value}}
موجودی: {{ (1 > 2147483646) ? "نامحدود" : (model.stock || 1) }} عدد
کمی صبر کنید...

شُکری که در بحبوحه‌ی جنگ به زادگاهش بازگشته، شاهد انهدام دزفول، این شهر زیبای جنوبی و میراث باستانی آن است. او سرخورده از آرمان‌های چریکی، می‌داند از لوله‌ی تفنگ آزادی بیرون نمی‌آید، اما گویی گذشته رهایش نمی‌کند و باز پسرِ یعقوب است که در متن حوادث قرار می‌گیرد...سیامک ایثاری در رمان دوم خود، پس از اثر تحسین‌شده‌ی «موعود» باز هم از جنوب می‌گوید، جنوب و جنگ که اینجا بستری شده‌اند برای روایت آرمان‌های بربادرفته‌ی چریک‌هایی که برای تغییر دست به اسلحه برده بودند.

مولف
سیامک ایثاری
ترجمه
ناشر
برج
موضوع
رمان ایرانی
شابک
978-6227280234
تعداد صفحه
208
صفحه
قطع و جلد
رقعی شومیز
سال و نوبت چاپ
1400 || چاپ اول
زبان کتاب
فارسی

روایت‌های بازگشت همواره روایت‌هایی نامعمول ولی قابل لمس‌اند. آن‌هایی که پس از یک رفتن بازمی‌گردند، به یک آدم، یک مردم، یک وطن و یک سرزمین، همیشه انبوهی احساس متناقض همراه با سرخوردگی را با خود به ارمغان می‌آورند. هرچند بازگشت‌ها همیشه یک شکل نیستند و امکان‌های متفاوتی بسته به نوع و دلیل هر رجعت برابر رجعت‌کننده وجود دارد، با این همه انگار همه‌‌شان در منتها و اعماق خود اندوهی دارند که در سرخوشانه‌ترین وضعیت‌ها هم هویداست. در این میان بازگشت‌های مردمان آرمانگرای آرمان‌خواه سرزمین‌هایی با تاریخ‌های کهن که سنگینی اسطوره‌ها و افسانه‌های ابدی بسیاری روی دوششان است، به شکل عجیبی به‌هم شبیه و درهم گره خورده‌اند. از یونان تا سوریه و ایران و ... ، کم نبوده‌اند این نمونه‌های رجعت و دیدار دوباره با همه‌ی آن چیزهایی که برایشان جنگ‌ها شده بود و خون‌ها ریخته و جان‌ها ازدست شده و درنهایت هیچ نمانده جز تلی از ویرانی، خاک و خون و آتش. «شکری، پسر یعقوب» روایت دیگری از همین بازگشت‌هاست به سرزمین و آدم‌هایش و تماشای داغ بر دل مانده و وطن سوخته در پس انقلاب و جنگی که نه به آدم‌ها رحم می‌کند و نه به تاریخ آن‌ها. شکری پسر یعقوب مسلح به آرمان‌هایش به جنگ آن‌چه فکر می‌کرد تاریکی‌ست رفته‌بود و حال که بازگشته، پس و پشت ماجراهایی را می‌بیند که در امروز حاضرند با ریشه‌های عمیقی در گذشته. «سیامک ایثاری» که در دومین رمانش هم از جنوب، حرارت و جنگ جداشدنی نیست، این بار تلخ‌تر و گزنده‌تر به سرنوشت امیدوارانی پرداخته که گویی دیگر ناامیدان بزرگ تاریخ این سرزمین‌اند.

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...

محصولات مرتبط