لذت خواندن در عصر حواس پرتی

آلن جیکوبز / علی امیری/ نشر ترجمان

از {{model.count}}
160,000
136,000 تومان
15%
محصول مورد نظر موجود نمی‌باشد.
تعداد
نوع
  • {{value}}
موجودی: {{ (2 > 2147483646) ? "نامحدود" : (model.stock || 2) }} عدد
کمی صبر کنید...

در سال های اخیر، مفسران فرهنگی زنگ خطر را در مورد وضعیت وخیم مطالعه در آمریکا به صدا در آورده اند. آنها می گویند آمریکایی ها به اندازه کافی نمی خوانند یا کتاب های مناسب را به روش درست نمی خوانند.در این کتاب، آلن جاکوبز استدلال می‌کند که برخلاف نظرات، خواندن در آمریکا زنده است. میلیون ها خواننده متعهد وجود دارد که از صدها کتابفروشی عظیم و کتابفروشان آنلاین حمایت می کنند. باشگاه کتاب اپرا بسیار تأثیرگذار است، و نظرسنجی اخیر NEA نشان می‌دهد که خواندن داستان‌های ادبی افزایش یافته است. با این حال، تعامل جیکوبز با دانش‌آموزان و خوانندگان کتاب‌هایش نشان می‌دهد که بسیاری از خوانندگان اعتماد ندارند. آنها نمی دانند که آیا خوب می خوانند، با تمرکز و دقت مناسب، با احتیاط و تشخیص کافی.

مولف
آلن جیکوبز
مترجم
علی امیری
ناشر
ترجمان
موضوع
ناداستان / روانشناسی
شابک
9786008091967
تعداد صفحه
232 صفحه
قطع و جلد
رقعی شمیز
سال و نوبت چاپ
1401 || چاپ چهارم
زبان کتاب
فارسی

بسیاری این پیام خالصانه را جذب کرده اند که خواندن، اول و مهمتر از همه، برای شما خوب است - معادل فکری خوردن کلم بروکسل. برای چنین افرادی، در واقع برای همه خوانندگان، جیکوبز توصیه‌های ساده، قدرتمند و بسیار مورد نیاز را ارائه می‌کند: از روی هوس بخوانید، آنچه را که شما را خوشحال می‌کند بخوانید، و این کار را بدون شرم انجام دهید، خواه استفان کینگ باشد یا نسخه کینگ جیمز از کتاب مقدس.
با رویکرد روشمند کتاب کلاسیک مورتیمر آدلر چگونه یک کتاب بخوانیم (1940)، جیکوبز راهنمای روشنگر، در دسترس، و بازیگوشانه بی احترامی را برای خوانندگان مشتاق ارائه می دهد. هر فصل بر یک جنبه از نزدیک شدن به داستان های ادبی، شعر یا غیرداستانی تمرکز دارد و کتاب همه چیز را از اختراع خواندن خاموش، خواندن پاسخگو، بازخوانی و خواندن در دستگاه های الکترونیکی بررسی می کند.
«لذت‌ خواندن در عصر حواس‌پرتی» که به شکلی دعوت‌کننده نوشته شده است، با معیارهای یکسانی از شوخ طبعی و بصیرت، برای همه خوانندگان جذاب خواهد بود، خواه مبتدیانی باشند که به دنبال مسیر هستند یا دست‌های پیری که به دنبال بازپس‌گیری لذت‌های خواندنی هستند که اولین بار در کودکی تجربه کرده‌اند.

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...